Friday, September 23, 2011

På löpet

OM detta säljer så är världen förmodligen på väg att gå under av cp-skada.

1. Hångelfiasko - vad BETYDER det? Att gubbjäveln var dålig på att hångla? Ja, men för fan, kan jag tro, en sliten bonde med lössnus under läppen som inte fått komma till sedan någon höskullebaluns i tvåan på gymnasiet. Är det någon som känner behov av att gräva sig in i detta artikeldjup, som vill veta mer? Inte ens hans mamma borde vara intresserad, och då är det illa. Pinsammaste rubriken i historien. Bara grejen att han berättar om "sitt" hångelfiasko, tyder ju på att han är den mest patetiska mannen i kommunen, med eller utan hångelfärdigheter. Gå och lägg dig under en gammal gödselsäck!

2. Slösar allt på skor och cigaretter - Alltså, jag har hört talas om meningslösa ytlighetsmänniskor vars största hobby är att fylla garderoben med fula plagg (här är ett praktexemplar av ett dylikt våp), men att köpa sig en ask Marlboro har jag personligen aldrig förknippat med shoppinghysteri. Cigarettköp brukar man göra när man är beroende av nikotin, rätta mig om jag har fel, och det är ju en helt annan problematik än den hos tjommen i shoppingfällan. Inte går Elin, 29, runt i boutiquer av typen Zigge Zigarett och botaniserar bland olika snygga cigariller, väljer, vrakar och har sig. Hon är ju helt enkelt bara rökare, och att det ska nämns som en del av hennes shoppingsjukdom känns inte det minsta relevant. Vad ful bild också, när tönten lipar över sina beroenden. Tycka synd om? Nehejdutack.

Och båda dessa sinnessjukt ointressanta löpsedlar är direktsaxade från två synnerligen patetiska tv-shower: Bonde söker fru respektive Lyxfällan. Som om jag bryr mig.

Hur stor procent av världens befolkning är egentligen idioter? Det är allt jag undrar.

No comments: