Tuesday, May 17, 2011

Tror du jag blir smal av det här?


  • 2 hårdkokta ägg
  • En näve rucola
  • 3 cocktailtomater
  • 5 rejäla brietärningar
  • 2 skivor seranoskinka
  • 2 tummar kabanoskorv
  • 1 liiiiten klick av mammas hemgjorda mango chutney

Tillbehör: vatten & Knausgård.

7 comments:

AO said...

Snygg bok!!

Anja said...

Keso är bra också. Och mycket bönor = protein. Jag körde mycket bönsallad och kycklingsallad när jag kom hem från London. Gick ner 13 kg på 8 månader. Dock krävdes träning 3 ggr i veckan... Det gick hyfsat att hålla vikten sen också. Sen blev jag en tjocke-mjau när jag gifte mig med chipsdemonen! :-)

Ulla said...

Keso är ok, men bönor nejnej, eller isåfall gröna bönor. Om man vill vara paleo och väldigt low-carb. Och det verkar ju funka. Själv är jag inte så förfärligt strikt, jag gillar ju bullar, men några kilo har jag allt tappat. 1 kg från min mvc-invägningsvikt nu, då var jag visserligen rätt fet, men ändå! Det är 13 kg det med, sedan strax innan förlossningen för snart tre månader sedan. Min man däremot, som späkt sig sedan i påskas, han har gått ner 6-7 kg sedan dess, och han är mätt, glad och pigg - utan att ens motionera! Det är enastående vad snygg han är! Då äter han i princip inga kolhydrater, men en jävla massa fett och kött. Funkar!

Anja said...

jo jag käkade enl. atkins (inga som helsr kolhydrater i första steget) typ 2006 och gick ner 7 kg - bara för att gå upp dem igen, det håller inte i längden...

Ulla said...

nej man får ju se det som en livsstil, inte en diet!

Anja said...

Att leva utan kolhydrater helt kanske inte är så kul livsstil, men hurra för er om ni kan! :-)

Ulla said...

Nej självklart inte helt utan, men lite mindre! Och som du säger, när fredagsmyset sväller ut i en orgie av svullande en hel helg, då är det något som är galet. Jag brukade "unna mig" något från familjen snabba kolhydrater, såsom kakor, bullar, godis, chips, glass VARJE dag innan, no exceptions. Det var ju lite onödigt!