Friday, May 27, 2011

Böcker som producerats i sinnessjukdomens högborg

Jag vill döda den som skrivit dessa böcker. Ta mig nu inte bokstavligen på orden, för självklart tänker jag inte ta till geväret mot den sinnesfrånvända ostmästare som författat nedanstående dynga. Men en fet knäpp på näsan skulle fanskapet ha.

Vi snackar alltså om "Min pottbok". Som kommer i en blå version med fordon. Och en rosa med blommor och fjärilar. Och det är inte jag som hittar på - det står uttryckligen att den blå är för pojkar och den rosa för flickor. Se här om du inte tror mig. Detta säljs alltså idag, 2011, till pottränande föräldrar. Jag vågar inte tänka på hur mycket de säljer. Säkert massvis, till morsor i förorten, i träningsbyxa, osminkade, ammande, vidriga, korkade, inskränkta, genusfrånvända kräk. Noll respekt till alla som köpt skiten. Ni skapar vidrigheter såsom pojkar som ska vara "pojkar" och flickor som ska vara "flickor". I've got news for you - det är ingen skillnad på girls and boys förrän sinnsslöa föräldrar trampar in i idiotins träskland och köper böcker i rosa och blått med fjärilar eller bilar till sina stackars oskyldiga snipp- och snoppbarn.

Dessa böcker spolar jag nu ner i toaletten tillsammans med en rejäl bajskorv, för det är sannerligen där de hör hemma.

6 comments:

Anonymous said...

Ackligt, fel, fult, fruktansvart, skamfullt, suck, jag blir sa trott!
/Jenny

Anja said...

Jag är också lite intresserad av grejen med klistermärken... Hur skulle detta underlätta för potträningen? Ska man kissa på märket för att kunna klistra in det i boken?

Ulla said...

Vidrigt var förnamnet. Klistermärket ska man väl få som present varje gång man urar i pottan. Pojkars med motorcyklar och flickors rosa fluff-prinsessor. Tillåt mig småspy!

Anja said...

The american way. Belöna bajs och kiss det är vidrigt!

Olsson A said...

Hur går det med Min kamp då? Jag är klar med tvåan nu, kan inte vämta på att trean ska komma ut. Kanske att jag får kläppa den på norska!

Ulla said...

Det går tyvärr lite segt. Har sällan ro och tid att läsa bok. Lättare läsa mög på Internetch!