Saturday, May 21, 2011

Kungen är en kunglig slampa

Det är allmänt känt att kungen låg med Ankie Bagger i Björn Axéns frisörstol. Det är en sådan där grej alla vet, men som det aldrig mig veterligen stått i pressen om. Något att dra till med när man vill förringa vår konung, förlöjliga honom. Jaja, men du vet väl att han låg med Ankie Bagger i Björn Axéns frisörstol, kan man säga när någon för kungens storhet på tal.

Och att han hade en affär med Anna Lindmarker på Aktuellt. Att de hade kärleksmöten i hans övernattningslägenhet på Östermalm. Sånt som alla vet.

Men som han aldrig lastats för. Herregud, karln har ju gift sig med kvinnan som gav kyskhetsbältet ett ansikte. Ingen kommer här fram. Den enda kvinnan i Sverige som inte bajsar. Iallafall är det omöjligt att tänka sig henne göra det. Nästan lika overkligt är det att tänka sig henne i sänghalmen. Det går bara inte. Inte ens Carl Gustaf kan tänka sig detta. Därför går kungen annorstädes för att stilla sina kåtslag.

Det senaste året har flera av den motvillige monarkens kvinnoaffärer avslöjats. Man har slutat tassa på tå runt den helige konungen. Inte en dag för sent om du frågar mig. Camilla Henemark nämns som ett av hans ligg. Ja men det är väl klart som korvspad knugen tar chansen. Säg vilken annan flintig lönnfet gubbe som får ligga med unga vackra utan att betala för sig. Cut him some slack.

Kungens enda kommentar till liggerierna: Nu vänder vi blad.

Fair enough. Han vill inte diskutera sitt sexliv i det offentliga rummet. Faktiskt en av få saker jag tycker han kan slippa prata om. Mest för att tanken på kungen juckandes är rätt motbjudande. I övrigt är det hans och resten av kungafamiljens jobb att bjuda på sitt privatliv (även om de inte verkar fatta det). Jag tycker de gör ett uselt jobb. De bjuder på sig själva alldeles för lite. Minsta lilla knark, avsugning eller ätstörning och ridån går ner. Vi får inte vara med. Kungahuset borde i själva verket vara lika öppet som Big Brother-huset.

Den senaste i raden om konungens sexskandaler är den om de påstådda bilderna där kungen står och glor (och förmodligen runkar han) på två kvinnor som har sex. Med sin vän Noppe (bara aristokratiska människor bär namn som Noppe). Inget brott har begåtts. Man får vara en voyeur. Om samtliga inblandade är vuxna människor är det helt ok.

Men tydligen är det delar av juggemaffian som äger bilderna på kungen i porrtagen. Och så har kungens vänner försökt köpa kungen fri. Förhandlat med maffian. Tveksamma metoder. Fuffens. Hundar ligger begravna. Olagligheter är troliga. Hot. Offentliggör bilderna på den runkande kungen och ni får med Noppe att göra.

Och man undrar - varför kan inte kungen bara erkänna att han är en gammal snuskgubbe? Som får ståpäls när unga kvinnor klär av sig? Som vill ligga fast han nått pensionsåldern? Som har en fru kall som graven och med sedan länge låst kyskhetsbälte?

Det vore så mycket enklare och rakare än att fiffla med maffian. Vi kommer naturligtvis fortfarande tycka att Hans Majonnäs Honungen är en oerhört löjlig figur, men åtminstone med lite rakare rygg än den nuvarande toffeln som stoppar kuken i kakburken gång på gång för att sedan låtsas som det regnar när saken kommer på tal.

2 comments:

Anonymous said...

Forbedre sexliv: Sex er ofte det, der bliver sparket til gadehjørnet i dit forhold. Blivved bringer dig den bedste løsning til at forbedre dit sexliv. For flere detaljer besøge os på Blivved.dk

Anonymous said...

Tror inte på allt skvaller. Vem vill ligga med camilla henmark. Hon har dessutom sagt att hon sa det för att sälja mer av sin bok. Hon har aldrig haft sex med kungen. Fröken bagger är med en lögn som hon erkänt var för att få bättre status. Ann lindmarker har aldrig själv sagt att hon haft sex med kungen utan det är ett rykte