Thursday, May 05, 2011

På väg till dagis

Jag känner en snygg jurist/ekonom som just nu, förutom när hon drabbas av barnbacill, praktiserar på dagis. Här är hennes nya blogg: http://lisalu.se/
Jag älskar när mina vänner tar sitt förnuft till fånga och börjar ventilera och dokumentera sina liv i bloggform.
Se på den här rutinerade tantan som bloggat regelbundet som ullaguran sedan 2005. Det är inte tusentals som läser, förundras och förförs av mina texter varje dag, jag är medveten om det, men jag njuter ju iallafall själv, och det är ju viktigast. Ibland kan jag, måste jag osvenskt erkänna, gå tillbaka i mitt arkiv och skratta gott och stolt åt de guldkorn jag producerat. Någon enstaka gång åker skämskudden fram.
Jag säger det igen: Fler borde börja blogga, särskilt alla de verbala, roliga, snygga människor jag känner. Kom i luckan.
Fotnot: Det här inlägget skrivs under tiden jag promenerar till Ica med min barnvagn. Så rutinerad är jag och så oerhört fantastisk är Sony Ericsson Neo. Hell, jag minns hur jag brukade promenera till jobbet i London, det här var innan smartphones-etableringen, läsandes en bok. Oj vad folk glodde på den tokige.

3 comments:

Lisa said...

Jomen förstår du, det där med varför det inte är fler vettiga, verbala människor som bloggar har jag förstås också tänkt på.
Jag måste erkänna att jag ibland tycker att det är lite skämmigt att säga att jag bloggar. Det är som att det är lika med att man hänger ut sig själv och sitt privatliv och att ens stora idol är Kissie eller Kenza. Så är det ju inte såklart, men med tanke på hur många ytterst jävla pinsamma bloggare det finns därute så känner jag alltid lite att jag måste försvara mig.

Ulla said...

Du har en poäng. Klart man inte vill associeras med sopor. Men jag har ju bloggat sedan de fortfarande gick i blöja. Att börja idag är nog svårare, det förstår jag. Som att signa upp på Facebook 2011 efter alla år av vägran. Då tycker man att man lika gärna kan låta bli. Men synd är det, för bloggvärlden behöver självklart fler tuffa, snygga 30+kvinnor som vet att uttrycka sig!

Ulla said...

Eller herrar för den delen. Eller pensionärer. Alla icke-sopor uppmanas!