Wednesday, February 09, 2011

Vänta är min sämsta gren

Otacksamma jävel. Ha mage och sitta och gnälla när du har det så väl förspänt. Behöver ju bara titta på en snopp så blir det barn. Och inte vilka barn som helst utan kärnfriska, vackra, intelligenta barn. Mina barn e inga aper. Tig med dina icke-existerande krämpor!

Jaja, men nu är det så att jag är sjukt uttråkad. Allt är aptrist och meningslöst.

Titta på teve är sjukt tradigt och endast urtrista program erbjuds från morgon till kväll. Hur fan kan någon vilja ägna sitt liv åt teven? Det är eventuellt bara programmen på Bolibompa som är bra.

Läsa böcker är jönsigt och gör mig stressad men samtidigt sjukt uttråkad, vems jävla ord och till vilken nytta, liksom?

Internet, Sveriges kanske världens mest ointresanta blurr och virr-varr av onödiga fakta och folks jävla trista livsuppdateringar på fejsboken, who cares, who dares, vad fan?

Baka- Ja ibland är jag så jävla uttråkad att jag bakar. Igår slevade jag ihop en kladdkaka som jag idag har tryckt i mig resterna av, med 10%-ig youghurt. Grattis till fetman, ska jag gå och spy nu med fingrar i halsasatan?

Människor - Nej tack, jag vill inte träffa någon, inte ens dig. Knappt ens min familj. Min stubin är kortare än den på självmordsbombaren från Tranås, mitt tålamod som en bakisskakis tonåring med tjatmorsa över axeln. Jag ryter och säger nej nej nej, bär mig åt som ett svin, tröttnar på alla aktiviteter på nolltid. En riktig kärring, dessutom en ful, osminkad fet kärring.

Det är så man får dåndimpen och kaskadkräker av äckel inför sig själv.

Men annars är allt skitbra. Väskan packad, babyfiltarna tvättade och sugenheten på vin och snus intakt. Snart så. Snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart.

1 comment:

Maria said...

lar dig ett sprak karring, hur ar din portugisiska? nu far ta chansen vid hornen och OVA OVA OVA! som inga dahner sa lackert sa under franska lektionerna circus 1994.