Tuesday, February 15, 2011

Den som har tråkigt, är för tråkig för att roa sig själv

Auuuuu - scarfen-ljudet. Jag försöker surfa lite intressanta fakta på alla dessa forum för blivande föräldrar. Familjeliv.se. Growingpeople.se. Blimamma.se. Se över vad folk skriver för att sedan i min hjärna sammanställa lite statistik på det.

Hinnsvepning - funkar det? Och andra grejer såsom färdknäpp, damm(av)sugning och laxermedel - vad har det för effekt? Ska man ratta sina rattar, är det rätt?
Slemproppen - hur och när kommer den och hur lång tid innan bäbis?
Värkar - hur känns de egentligen när det är allvar och nära?
Smärtlindring - vilket tips är hetast, vilket knark ska man ha, det är väl lika bra att bli sprutnarkoman, eller va?

Men vad får jag? Vad erbjuder den svenska genomsnittskvinnan mig? Jo, det kan jag tala om. Hon erbjuder KLYSCHOR, illa formulerade sådana, hon skriver saker som:

"när min slemmis gick, det va en brunröd snigel i trosan, åkte ja till fl, ja va öppen 4cm så dem gedde mej lustgas den va underbar o ja kände sen tryck ner som ja skulle göra nummer 2 o så la bm ett snitt på min fjös och det brände nåt fruktansvärt men sen fick ja en underbar liten dotter på bröstet, 52 cm, 4628 g, hon tog bröst direkt och ja fick ostmacka o vila lite, en fantastisk upplevelse, även om d gorde såååå ont, så klart, men de glömde ja när lillan kom".

Folk skriver så fruktansvärt illa att jag blir mörkrädd. Och är så fasansfullt förutsägbara och dåliga på att hitta lämpliga liknelser. Och hur de ORKAR sitta och debattera sina fjuttiga små slemmisar och värkar med varandra, okända människor, vad är vitsen? Uppenbarligen är ju inte den ena förlossningen den andre lik iallafall, så man kan inte lära sig ett jota av att lyssna på någon annans skit.

Jag vet att jag är surast i världen, men jag vill fan inte beblanda mig med detta patrask. Jag är inte som folk är mest. Vad är det med folk?

Det heter JAG. Och VAR. DEM är objektsform. Inte slemmis, eventuellt slempropp, om du måste nämna detta äckliga vid namn. Att göra nummer två - känns det verkligen så? Isåfall använder du fel muskler, ditt äckel. Och dessutom är det en jävligt ful formulering, nummer två. Herregud. Och nej, man glömmer INTE smärtan så snart man får en liten snärta lagd i slem på magen, Det GÖR man INTE. Isåfall är man bra dum i huvet. Och varför vill alla vara så jävla DUKTIGA med sina patetiska NATURLIGA förlossningar, fattar de inte hur oerhört osmakliga de är med sina FULA osexiga sjukhusskjortor fläckade med blod och avföring, hur de ligger där och vrålar i sin lustgasmask som ett bevis på löjlighet, hur de tycker att de är så JÄVLA duktiga som minsann klarar detta utan ryggknark, bara lite ryggdunk från en skräckslagen man som sitter och gråter i bakgrunden.

Jävla sopor är vad de är. Det är visst bara jag som är duktig på att föda barn. Kliniskt rent med massor av knark, kanske lite hårdrock på det, gärna lite smink och snygga läckra välmanikyrerade naglar. För sån är jag.

No comments: