Thursday, February 10, 2011

När kommer dockan?

Det undrar många nu, och jag med.

Det sägs att det är superirri för den preggers som närmar sig RTL* att folk frågar saker i stil med "vart e bebben?". Men det enda jag tycker är störigt med den frågan är själva formuleringen. Som i "vart" istället för "var", "e" som en käck förkortning av "är" och så superlöjliga "bebben" som ett alternativ till barnet, bäbisen eller varför inte dockan. Om jag nu känner någon som skulle uttrycka sig så torftigt - I don't think so. Men själva frågan är åtminstone än så länge rätt trevlig. När man gått 20 dagar över tiden kanske det inte är så käckt längre, men en vecka till kan jag säkert både stå ut och tycka att det är fint att folk undrar, tackar som frågar liksom. Och att Brasilien ringer varje dag, det är ju storartat bara det. För jag undrar ju också. Helatiden, jättemycket, närkommerdockan?

Jag drömmer varje natt nu att dagsen är kommen, att vattnet går och flödar i sänghalmen, att jag har vansinnesvärkar, att tiden är inne. Men vanligtvis vaknar jag ur drömmarnas trädgård och så är det bara den där jävla kissnödigheten som trycker på och gör ont. Men inatt kanske det är HELT annorlunda, inatt kanske det händer på ricko, men om det vet vi inget, utan det får en närstående framstjärt utvisa.

Håll i hatten och håll för fan en tumme också när du ändå håller igång.

*RTL är SonyE-lingo och betyder helt enkelt Ready To Launch, vanligtvis om telefoner, men funkar på bäbisar också.

4 comments:

Cilla h said...

Jag tänker mig lördag, det blir bra, så kommer gänget på söndag och kollar bebben, ska vi säga det? Annars kommer jag kanske och ger dig färdknäppen, ho ho

Ulla said...

Tydligen behövs det litervis med sperma för att färdknäppen ska funka - kan du bjuda på det?

ch said...

Ska se vad jag har i skafferiet, men är det sant att man inte får komma till patienthotellet? Det verkar nesligt, fast du ska väl ha en fejsbok-födsel som vanligt så vi kan kanske få se en film eller nåt då.

Ulla said...

Nej dit får ingen komma, så jävla bögigt. Mao vill man nog inte stanna där längre än nödvändigt.

Blir nog inget idag heller, jag känner ju inget!