Friday, August 12, 2011

Nu blire reklampaus

Har du sett vilken synnerligen snygg Skepp O'hoy-blus min dotter har fått. Jag vet inte om den gör sig rättvisa på mina bilder, men jag kan förtälja att den är sjukt fin. Kolla in den riktiga modellen om du inte tror mig. Högkvalitativ, proffsig och unik. Jag har även investerat i Alaska Day-blusar till båda mina döttrar, från samma eminenta designer.

För de här plaggen är nämligen egenhändigt designade och hemtryckta hos Koenigco i LA, mitt fina skägg och hennes oerhört trevlige man som jag hade förmånen att träffa förra helgen i Göteborg.

Häng inte läpp - du kan också handla. Snorbilligt med delivery from the US, och alldeles förträffligt fina kläder att sätta på sina barn. Eller köp en vinväska till nästa gåbort-kalas!

Här handlar du: http://www.etsy.com/people/koenigco. Check it out!

Kom igen nu alla småbarnsmorsor och festprissar också för den delen. Inte så jävla hippt med Lindex/HM/Kappahl-plagg som alla har, det här, mina vänner, är mitt hetaste tips för dagen, köp hos Koenigco, stöd de riktigt snygga och duktiga.

Slut på reklammeddelande. Älskar't.


1 comment:

J said...

den passar!! Älskart. Älskart att du älskart. Och underbart att träffa dig och lilla söta även om det blev kort och vi var förvirrade av för mycket nollsömn. Kysser dig.