Sunday, August 28, 2011

Den orutinerade alkoholisten

Gissa vem som var mest bakis i stan i morse? Korrekt gissat, det var tant.

Jag tyckte visst att jag kunde ta till gamla takter. Det kunde jag inte.

Om jag bara hade hållit mig till pintsen så. Men det gjorde jag ej. Likt en sann ungdomslandslagare lät jag mig bjudas på både Jägerbomb och Romåcola. Dansade lite omp-omp i baren. Tyckte väl att jag var snygg.

Jaja, roligt hade vi iallafall, det ska ingen sticka under stolen med. Det var till och med en som visade ultraljudsbild, och då är det riktigt, riktigt roligt. Hon var så klart nykter som spiken själv, men gladare än alla fyllon tillsammans. Nu börjar det serru - Londondockorna skaffar bäbis. Hurra!

Tror du jag vaknade med en bitter smak i munnen? Tror du jag hade direktkontakt med andra sidan jorden medels den stora vita telefonen? Ja, då trodde du rätt.

Herregud. Framemot klockan 3 hade jag tagit mig samman så pass att jag kunde masa mig på en buss till Spitalfields för en date med min snygga kvinna Svenny. Och det tog sitt lilla tag, med brasiliansk mat och hallonläsk, men sen så. Sen kunde även cp-skadan hälla i sig en flaska vin. Duktig idiot. En magisk afton, det hade vi, jag och min fina vän. Tänk om sådana växte på träd? Men det gör dom inte. One in a million, I tell ya.

Imorgon blir det Sunday Service. Ta't lugnt tant, learn the lesson, du är inte 25 längre.

Åh, vad jag längtar efter mina barn mitt i allt det roliga.

No comments: