Friday, August 26, 2011

I should've taken the bus

Orutinen slår till. Jag ser att de minsann bygger om TCR-station till ny och modern. Välkommet, trevligt. Glatt tågar jag förbi byggjobbarna och ner i underjorden, vant trycker jag mitt Oyster. Tills jag kommer ner, och ser skyltarna, som säkert också fanns där uppe, men som jag missade i ivern att verka rutinerad: Northern Line trains will not stop at this station. Jag får ta en jävla svängom via Oxford Circus. Och sedan slår cp-skadan till igen, när jag inte minns om det är Warren St eller Euston som har det förmånliga bytet bara rakt över plattform, så man slipper kuta runt i källargångar. Inte var det den jag valde iallafall. Så orutinerat!

I övrigt har dagen varit sådär härligt engelskt regnig och jag har kläppt en macka på Pret, fy fan vad fint det var. Kaka fick jag också.

På Primark hade de nästan bara fula kläder. Inte undra på att det var så många i burka där, de ska ju ändå inte visa sina kläder för så många, menar jag. Själv ryckte jag åt mig några ungdomsplagg, en och annan trosa och så lite tantgrejer på det (underkläder som håller in fett om du tvunget måste veta), för balansens skull.

Vilken tant jag har blivit, förresten! Håller hårdast i väskan, vågar inte ta fram smartmobilen på gatan pga stöldrädsla, tycker alla ser skumma ut. Aktarej så jag inte drar mig tillbaka på kammaren kl 10:30 i afton.

Nu du, nu är jag i gamla kära Archway och ska knalla ner till Emma Falks nya lya. Nu du, det är nu det roliga börjar.

No comments: