Monday, May 11, 2009

nejdå, bilden är INTE arrangerad

Upp med ridån för Barbapapa. Stanna en stund hos Barbapapa. Trollar om sig på sekunder, från tjock till smal (den som ändå ägde förmågan).

Jag trodde han hette Barbapappa på svenska, men alltså gör han inte det, med ett p heter han. Barba Zoo och Barba Flink var mina favoriter. Cecilias var Barba stark (varför det?) och Calles Barba Skön. Undrar vilken Barba som ska bli Lillas. Och så var det något jag drömde om Barba Grön, vad var nu det?
Barba Grööön, tittar Lilla på. Iklädd Barbabyxor. Och Barba-tshirt, fast det syns inte här. Men så illa är det. Kolla Lillas ansikte i Barbamammans kropp. Tjusigt, flinade Vargen.

3 comments:

Anja said...

Babba-pappa heter det om du frågar min. Hon säger det alltid viskandes. Vet ej varför just detta ord måste viskas fram, men så är det... Skumt!

Finfina kläder med barbapapamotiv förresten. Är det Åhléns eller finns de utomlands också?

Ulla said...

Det är Snåhléns så klart!

Men kommer du inte ihåg det där med Barba Grön? Masse berättade på ditt bröllop ju. Fast du kanske hade annat att tänka på då...

Anja said...

Jo jag minns en sekvens om Barba Grööööön... men jag kan inte minnas vad. Det var en dröm? Var det han som drömde att du var Barba grön?