Sunday, May 24, 2009

Jarinu

Nu har vi hittat oss ett nytt hem. I byn Jarinu en timme utanför Sao Paulo, i huset på landet. Större än Södra Sandby, men mindre än Lund. Kanske som Staffanstorp i storleksordning? 

Huset är alldeles nybyggt fräscht och snyggt. I köket finns vitvaror från Electrolux som står klara att invigas av tant. På altanen kan man hänga i hammock eller cykla på motionscykel. I trädgården springer man genom vattenspridaren till klementinträd och stjärnfruktsträd. Papaya kan man palla från grannens träd vars grenar hänger över muren. I ett av trädgårdens hörn finns en inhägnad där Uga the Tartaruga bor. Hon är 20 år gammal och förväntas leva ett 60-tal år till. Det finns även plats för badmintonbana.

Ingen har någonsin sovit i huset - det står där mer som hobby än bostadsplats, tydligen. Men nu ska det bli andra bullar, nu kommer jag och tar't. Väntar bara på en ny madrass.

3 comments:

Anonymous said...

jetsetare där! nytt hus, hammock, stjärnfrukter, nya vitvaror, ny madrass, nya toa (?). brasilien. ni verkar ha det sjukt gött. bara lite avis.

kram
Lovisa (29 år)

Ulla said...

Ja just det, toalettsitsarna e också nya, det glömde jag säga. En är till och med inte ens påmonterad än, den kan jag inviga (sprutlackera). 3 toaletter har vi i vårt nya hus. Bara för att. Hihi.

Anonymous said...

nä nä, där ska ni inte bo, usch för Staffanstorp, tacka vet jag kämnärsvägen, mkt fint badrum, äkta toasits av vitaste plast/c