Monday, February 23, 2009

Gissa vem

Ja alltså, det här är min vän Olivia. Tro't eller ej, en av Norra Londons hetaste snyggingar har blivit förvandlad nästan till oigenkänlighet med mobiltelefonens warpfunktion. 



Men ser du vem hon ser ut som? Tänk bort kalufsen dock, ty denna kvinna är numera skallig. Man ska inte häda de döda, men kvinnan i fråga är faktiskt inte död (ännu) och har under den senaste tiden uppmärksammats oerhört mycket i pressen och lovordats och prisats nästan i samma utsträckning som Princess Diana (jämförelsen har faktiskt gjorts, hör och häpna). 

En gång har jag personligen träffat kvinnan, när hon blev plåtad i en av Ed's Dinrar, det var någon gång förra våren. Jag tyckte hon verkade löjlig, stöddig utan något att vara stöddig över liksom. Just precis idag har kvinnan gått till prästen och gift sig med sin pojkvän. Anledningen verkar vara att man ville samla in pengar till hennes söners framstjärt genom ett lukrativt magasin-avtal (700,000 pundare) - alltså inte tjärlek som äktenskap väl brukar baseras på. Det sägs att inom ett par veckor eller månader kommer hon att vara död, vilket naturligtvis är oerhört tragiskt (ungefär lika tragiskt som när Lillemor Svensson från Blomstermåla avlider av sin cancer).

Vem är hon? Hon som fått de engelska kvinnorna att tjurrusa till sina GP:s för smear tests - som man säger, allt ont för alltid något gott med sig (och sepe-Guds vägar är outgrundliga).

No comments: