Saturday, February 14, 2009

Det är iallafall inte Jeremy Kyles fel


Vad tror du denna bild föreställer? Två syskon och ett nytt småsyskon? Kanske lite på sladd, men inte så farligt, storebror är väl cirka 8 och storasyster ungefär 13.

Nehejdu, detta är veckans chock-nyhet i The Sun - detta är två stolta föräldrar och deras nyfödda bäbis. Och även i Sverige uppmärksammar man denna fascinerande kärlekshistoriett.

Vad som är anmärkningsvärt är:

Killen ser ut som 8 och har uppenbarligen inte nått målbrottet - hur fan kunde han fullborda ett samlag, få utlösning och allt det där?

Hur gick samlaget till och hade dom bara ett enda? Det måste ju ha varit totalt asexuellt och över på 3 sekunder utan att någon av de inblandade fattade vad som hände. Var dom kanske till och med fulla?

Om han nu prompt skulle ligga, varför i helvete med en så sjukt ful brud? Kunde han inte ha hittat en jämnårig gullig flicka ustället för denna anskrämliga engelska chav-brud med fiskögon och mun som en ful gammal 1700-talsdrottning typ Kristina?

Visste han ens att det kunde bli barn? Om han ens hade fått lära sig om blommor & bin, trodde han att han själv var kapabel till något sådant?

Har han inte kollat på Jeremy Kyle? Vet han inte att man ska "put something on the end of it" om man är knullande tonåring i council flat? Nu var han dock inte tonåring när han gjorde fulbruden gravid, han var bara 12, men ändå. Lär dom sig inget vettigt i engelska skolor då?

Tjejen då - hon är nu 15 år gammal och har uppenbarlige våldfört sig på ett barn (hon kan inte trott honom när han sa att han var 12) och på så vis skapat ännu ett barn.

This is England.

1 comment:

Svenny said...

Shock horror och ackligt! Igar laste jag att om han flyttar in med henne sa blir hon hans vardare och far aven barnbidrag for honom. ACKLIGT!
Fraga: Varfor gor inte tonaringar abort?
Jesus-fansen skyller forresten pa att det ar just sexualupplysningen som ar problemet. Namn aldrig sex, sa blir det nog inga barn gjorda, sager de. Ta barnen och pengarna ifran dem sager jag!