Saturday, February 07, 2009

En ny maskin

Idag har jag mött en ny maskin. Jag tror väl inte att den på något sätt är varken ny eller revolutionerande, men för mig var den väldigt spännande. Vi snackar om Olivias nya våg, och inte vilken våg som helst utan en med imponerande high-tech-funktioner.

Denna eminenta våg visar inte bara en exakt korrekt vikt och BMI, den sänder även elektroniska vågor genom kroppen när man står barfota på den och mäter på så vis fetthalt, vattenmängd och muskelmassa. Fråga mig inte hur den bär sig åt, men det gör den.

Man kunde tänka sig att jag, i egenskap av smått överviktig tant, skulle tycka det var jobbigt att ställa mig på en våg och få svart på vitt att jag är en fetknopp, men nej det kunde jag bjuda på. Alla mina värden var för höga utom möjligen den för muskelmassan som istället var pinsamt låg. Men nu har jag ju något att jobba efter, en mumsig morot i form av en silvrig badrumsvåg bara 15 minuters rask promenad från hemmet. 1.9kg hade jag för övrigt gått ner sedan jag sist vägde mig på Torsons våg för exakt 4 veckor sedan - bara en sån sak.

Jag blev så inspirerad att jag bestämde mig för att gå till det nya fräcka gymmet lägligt placerat runt hörnet från McDonalds på MacDonald Road i Archway och checka läget. 

Akta er för snart är jag ännu snyggare än snyggast.

1 comment:

Svenny said...

Jag vill ha! Var kopa?