Tuesday, October 25, 2011

Kajsa Anka

Imorgon ska jag jobba! Fan vad pepp, som lantisarna säger när de hamnar i en storstad. Jag tänker inte redogöra för hur det har gått i efterhand, det kan du fråga om du vill veta. Men jag kan spekulera redan nu - att det kommer bli alldeles fantastiskt trevligt, mäkta intressant och som att komma hem. Hell, jag hade kunnat jobba som städerska bara jag fick vistas i Sony Ericssons läckra kontorsbyggnad.

Inatt drömde jag dock något olustigt. Att två av mina kollegor gick runt där i kontorslandskapet som Kajsa Anka. Alltså de hade kläder bara på överkroppen, och nedanför blusen hade de vad jag skulle beskriva som en seriefigursfitta - alltså helt kal, lite plastig och med bara en tunn skåra. Jag viskade till min man, som också var där, att "ska det vara så, är det inte lite konstigt", men han tyckte bara jag var larvig, det var minsann inte alls något udda med det där.

Så lite spänd är jag nog allt. Att jag inte ska passa in. För att jag inte har naken snippa som en seriefigur. Jag tänkte ha byxor på mig, hoppas det är ok.

2 comments:

Emma Falk said...

Men hur gick det då? Var du snygg? Var det skoj? Kraam

Ulla said...

Åh vad duktig jag var!