Thursday, October 13, 2011

Ghostbusters!

Vi gick till skogs idag. Plockade löv och svamp. Den typen av morsa är jag - som låter mitt barn upptäcka naturen och allt den har att erbjuda. Här är en bild där Lovisa håller upp bevismaterial. En svamp! Säkert hallucinogen. Magic mushrooms. Som man blir kul i huvet på. Jag vet inget om svampar, så kan det mycket väl vara. Vi stekte iallafall inte upp den, som hon föreslog att vi skulle göra. Jag slängde alla svampar i skräppåsen under ett obevakat tillfälle.
När jag kom hem och framkallade mina bilder från naturupplevelsen fick jag den berömda dåndimpen. Vet du hur det känns? Så här: Kolla nu noga på bilden med flickan som håller svampen. Ser du något mystiskt? Dimper det dån? Jag ger dig en ledtråd - högra övre hörnet. Ser du? Det står ett spöke vid trädstammen! Du kan inte missa det. En döing i vita jeans står lojt och lutar sig mot stammen. Svart tröja, blont hår. Ett solklart fall av poltergeist. En osalig ande som irrar bland träden, förmodligen någon som inte fick ro i sin grav, kanske blev hon mördad. Hualigen, vad läskigt! Tycker du inte? Ryser du inte?

Kolla här har jag ringat in beviset:
Där står hon, spökflickan, inte livs levande så klart, men som ett bevis på att det finns en andra sida, något mörkt, något spirituellt, en annan dimension. Eller hur? Fullständigt paranormalt.

Åtminstone lika säkert som amen i kyrkan, fan och hans gammelmoster och absolut lika mycket bevis som den grumligaste av UFO-bilder. 

I want to believe. 

No comments: