Saturday, March 28, 2009

Kniv och gaffel för handikappade

Jag har väl aldrig benämnts som ett fan av kungafamiljen. Den där ordblinde pajasen och hans nazistiska botoxfru som inte haft vett att lära sig svenska ordentligt efter över 30 år i landet. Och deras bortskämda ungjävlar som stoppar korv och är näsvisa i kvalitetsproduktionen "Kungen, Drottningen och Barnen" på SVT lagom till Nyårsfirandet varje år. Nej, den familjen har jag inget till övers för, jag tror inte på deras påstådda talanger för Sverige i tiden.

Så att Prins Carl Philip, Prins CP kallad, nu har designat en bestickserie lagom till sin storasysters bröllop anno 2010 gör mig föga imponerad. Bestickserien heter CPB, alltså en förkortning för CP-bestick. Jag har inte sett prins CP:s bestick, men jag tänker mig greppvänliga specialformade handtag och böjda redskap som underlättar för den cp-skadade och hans eventuella spasmer under matstunden. Kan det vara så? Så oerhört politiskt korrekt av Prins CP, att tänka på de handikappade, precis som sin blida löjliga moder.

1 comment:

Anonymous said...

Nej, hans bestick är opraktiska och går knappt att använda. De är alldeles för smala och skär in i handen. Snygga är de inte heller.

Han kallas nu allmänt för Gaffeln pga de misslyckade besticken.