Monday, January 23, 2012

Vinnarskalle eller dålig förlorare?


Jag har idag lyckats med konststycket att socialisera med ett gäng mer eller mindre främmande kvinnor utan att för den skull lämna mitt hus men utan att bjuda in dem över min tröskel.

Hur gick det till, undrar förstås du vän av ordning. Och tänker så klart i cybersexiga banor, vem skulle inte dra den typen av slutsatser.

Den som är född före 1985 och inte i farstun fattar så klart att jag helt enkelt besökt en granne i mitt hyreshus, inget mer sensuellt än så.

Och spelat TP. En helt ny upplaga, det fullkomligt rykte om den så färsk den var. Och den som spelat med mig förut vet att jag är jävligt sugen på att vinna, alltså OERHÖRT sugen, nästan SJUKLIGT sugen. Folk som Emma Falk och Anja Bjerleus fattar nog bäst av alla, för de är precis likadana (och för det högaktar jag dem).

Känslan man får när man hamnar i lite flyt, kläpper ett par raka svar, några gissningar som visade sig korrekta, men mest skicklighet förstås. Som en stolt tupp rycker det i sugenhetstarmen att slå tärningen och fortsätta briljera. Men, myself and I. I hemlighet vill man också att de andra ska ha fel och svåra frågor mest hela tiden. Men det säger jag förstås inte.  Åh stackars bara en plutt när JAG har fem, hoppas du får en lätt nästa. Kanske man säger. Men inte fan menar man det. Herregud, det enda roliga med att det är någon annans tur är ju om de svarar fel och man själv kan messerschmitta med sin kunskap. Haha, kan du inte den lätte, retas man. Ja fy fan, jag är nog en vidrig person att spela med.

Men roligt har jag! Så länge det går bra för mig. Idag "vann" dock min storasyster, vilket så klart vore för jävligt om det var sant, men vi spelade faktiskt inte färdigt för att "någon" var tvungen att hinna med en buss mitt i spelet. Vad är det för stil, kan jag undra. Vinner gör du när du har alla hästar i stallet, alla tårtbitarna i kakan samt du står i mitten och svarar rätt på 4 av 6 frågor på samma kort, inte att du var "närmast" att göra det. Herregud. Det vet ju inte du om jag nästa gång det blev min tur skulle komma att räda spelplanen,  gå direkt till mitten utan att passera gå och som en knäpp på allas näsor svara rätt på samtliga frågor på kortet. Det vet inte du, det kunde mycket väl ha hänt.

Ja, jag är en jobbig jävel att spela med, jag sa ju det. Rematch, anyone?

3 comments:

Emma Falk said...

Haha! Jag hoppas kunna komma till Lund och spela med dig valdigt snart....och vinna forstas!!!

ch said...

Rematch närhelst du törs

Ulla said...

Komsikomsi lilla Falk. Och Cilla med om hon vågar möta mästaren.