Sunday, January 29, 2012

Somliga klär upp sig för att gå på fest. Vi klär upp oss för att åka till IKEA



Gissa nu hur många semlor vi köpte. Och hur många kanelbullar. Det vet väl alla att man åker till IKEA för maten.

Nu var just detta ett spontanbesök,  så tyvärr hade vi redan smällt i oss korv och ägg strax innan avfärd. Men man har ju en extra efterrättsmage, sägs det.  Jag har det absolut.

Fan,  fem spänn kanylballen och en tia per semla, det var tamejibrasan det billigaste jag sett sen den där horan/strippan i Sydney (den där gången som är så känd för att Stene dolde ståndet).  Klart man passar på. Till mitt försvar kan jag säga att det var årets första semla. Och andra, förstås, men koncentrera dig du på din egen mat,  som Fröken Ingela tydligen brukar säga till Lovisa när hon pillar med de andra barnens mat på dagis. Gött var det iallafall, och lite lyckligare blev jag.

Sedan köpte vi lite billigt krafs och åkte hem.  Hör och häpna, utan korv. Den jag alltid trott obligatoriska korven, men det gick visst utan.

Nu ligger jag snyggt nerbäddad i min nya skogssäng. Du ser den på bild, fast utan tant i. Du får helt enkelt föreställa dig hur en jävligt läcker medelålders morsa ligger där iklädd en svart neglige. Bäst jag säger godnatt innan nån jävel börjar onanera.

No comments: