Friday, November 25, 2011

Vad packade jag med mig från London?

Ibland, när jag sitter här på en visserligen ofisig mosse, men en synnerligen annorlunda tillvaro än den jag hade innan, tänker jag på kontrasten, och vad mitt fina London gjorde med mig på strax över 8 år. Vad packade jag med i min virtualla suitcase, vad tog jag med mig hem? Ibland känns det nästan overkligt att jag bodde borta så länge. Dags att göra en lista!

Det mest uppenbara jag tog i bagaget var förstås en dotter och en man, en konstellation som serdermera även producerade en lillasyster. Samt riktigt förnämliga vänskaper som jag hoppas ska hålla hela livet.

Men förutom det, så har jag lärt mig en massa andra saker. Och om det ska jag berätta. I sann Spiderchick-anda har jag skapat en tidsinställd bloggserie som publiceras varje dag klockan 8 AM under en veckas tid. Nu blev det spännande va. Håll i hatten och håll till godo. Sätt ditt alarm och spänn fast glasögat och säkerhetsbältet.

Med illustrationer från boken jag köpte till min dotter i 3-årspresent, hon som är från London. Detta är London. - av M Sasek.

Upplägget - En lärdom, en bild, ett minne. Varsågod.

No comments: