Saturday, November 19, 2011

Kärleken är evig.

Alla har trevliga pojkvänner numera. Det kommer med åldern.

Förr om åren hade man ju kompisar som var ihop med sopor. Alla har väl vart ihop med sopor. Jag med.

Hållt på och tramsat med det s.k. SPELET. Ska man texta eller inte? Vänta tre dagar? Inte verka för sugen? Inte göra si, inte göra så, inte fisa, inte äta chips, spänt sig. Stått ut med en massa skit och dåliga egenskaper bara för att man vill ha någon. Någon som får duga.

Han som var snygg, men stajlade vid spegeln som vore han American Psycho. Han med skinnpajen, vars kläder luktade surt. Han som jämt jobbade och sedan var trött och gnällig för jämnan, inte ville göra något nånsin, bara typ sova, och gnälla. Han som spelade i band och alltid var ute och söp och knarkade. Han som rökte braj varje kväll innan läggdags. Han som mest var intresserad av röven. Han som sa "såja såja, kom nu" under samlag. Han som var fundementalkristen. Han som var osunt svartsjuk. Han som spikade upp en struts på ett träd som en jävla voodoo-docka. Han vars största intresse var att mecka med bilar. Han som hade 7 i golfhandikapp. Han som sa "vad gjorde handen" och "vad sa munnen".

(ett axplock av löst folk jag och mina vänner vart ihopas med)

Det är inte så vi jobbar längre. Nu hittar vi rätt och så är allt lätt. Som det ju ska vara. Men man var ju tvungen att erfara ett gäng sopor för att fatta vad man ville ha, så det gör ju inget i sig. Det är ju inte så som en mamma sa till sin son efter att jag dumpat honom för typ 15 år sedan "Nu har du slösat bort två år av ditt liv" - för man kan ju hoppas att han faktiskt lärde sig något om tjärleken och relationer, även fast jag på den tiden så klart var en sopa jag med.

No comments: