Sunday, April 03, 2011

It's over, Truels (som Rie sa till Hartman)

När jag vaknar på morgonen. Då kommer känslan, den smygande känslan att allt inte står rätt till. Ungefär som den första morgonen jag vaknade till de tragiska tongångarna att jag inte jobbar på Sony Ericsson längre, när jag som ett bevis på löjlighet iklädd pyjamas skickade man och barn till jobb och dagis.

Lite så känner jag nu efter 20 avsnitt av Förbrydelsen. Som om någon dött. Ingen jätteviktig, men änväl dödsbudsaktig är känslan jag får. Den där oåterkalleliga ångestladdade "åh nej, aldrig mer". Vad gör jag nu liksom? Hur kommer jag vidare?

Well, jag väntar väl på säsong 2. Fast det är ju inte samma. Truels, Rie och Morten är ju inte med. Inte heller Pernille, Theis eller Vagn. Inte Meyer. Men Sarah Lund så klart och hon är ju bäst.

Det mest överjävliga är dock att Förbrydelsen II finns på DUVD, inga problem där, MEN DEN HAR INGA ENGELSKA SUBTITLES. Och jag kan ju inte göra så mot min man. Det vore fan värre än att jag låg med en hora, det inser jag.

Därför får jag vackert vänta tills den kommer ut för brittisk marknad till hösten. Tills dess får livet gå lite på halvfart. Lite halvt meningslöst och grått sådär.

1 comment:

Anonymous said...

"Brottslingarna" som vill ha den med engelsk text hämtar den här ;-)

http://thepiratebay.org/torrent/6191813/The_Killing_Season_2_%28Forbrydelsen_II%29_English_Subs_Hard_Coded