Saturday, April 04, 2009

Kostar det så smakar det

Det blev den dyraste horan någonsin. Demi Moore fick visserligen en miljon dollars när hon låg med Robert Redford i Indecent Proposal, men det var ju på film. Och till och med min mamma skulle säga yes box till Robban. Utan klirr i kassan.

När däremot Russell Brand fick ligga med Fawlty Towers-Manuels dotter och hade mage att få nämnarsjukan i ett radioinslag med Jonathan Ross kostade samlaget honom i runda tal 1,8 miljoner kronor. Eller det var förstås inte Russell själv som betalde för sexet, det fick BBC snällt göra. Dom ringde ju för fan upp farfar och berättade att barnbarnet hade haft samlag, usch så fult. Och hon var ju inte ens gift med karln.

Public Service köper sex liksom, det är snyggt det. Och inrikesministern köpte porr för skattepengarna, det är väl ungefär av samma kaliber.

Jag tror dock ganska säkert att för hon som låg med Russell Brand, känd för att vara jävligt sexig om än oerhört irriterande, var publiciteten bara av godo. Hon är ju för helvete burleskdansare och lever på att framställa sig själv som sexig och sugen. Och Russell får ju fortsättningsvis också ligga så mycket han vill, alla vill ligga med hingsten. Det var bara BBC som hamnade på fisens mosse, och eventuellt tv-licensbetalarna i längden.

Du följer väl förövarna på Twitter, det gör jag. Jonathan och Russell

No comments: