Monday, April 16, 2007

Welcome to Paradise

Helg, helg - strålande helg.

Vi hade storbesök från Sveriges framstjärt Götelabarj. Detta firades med dunder och brak, vin och pastasallad, Elefant och Slott, småkryddat med en liten nypa Mixer däremellan. Fulla och goa på Fuzz-diskot, jag skötte visst knapparna där ett tag. Sedan hittade vi några barn och larvig i sinnet som jag var sa till den ene att "du duger, du kan få följa med hem". Och då menade jag på fest, så vitt jag kan förstå min egen cp-skada. Vi hade visst en flaska vin kvar från tidigare, den gick inte att spara. Sedan var det något pinsamt med en trosor- och strumpbyxor-kombo, men det vill jag inte minnas närmare.

Det var väl ungefär detta tema som följde resten av helgen. Och allt avslutades på det slott som numera går under namnet "Paradiset". Här fick man dansa, hitta skojiga filurer och punkare, snaggelisnagg-snog-snog var det visst bara att säga för att få komma till. Det mest dramatiska och uppseendeväckande i den vevan var nog när tvåbarnsmamman hittade lesbisk kärlek i Paradisets bar.

Vi hann även med lite vackert Primrose Hill-häng med vår minsta och sötaste vän från Blackheath. Han satt i vagnen och skrattade tills alla var fullständigt bedårade. Jag blev så sugen, så broody (För våra Skånska läsare: Svensk översättning: liggsjuk {om hönor} (adjektiv) ). Jag vill också ha en liten docka! Bara en liten detalj saknas (en liggare), men det löser sig väl. Jag fick iallafall en buksvägerska i helgen, slå det den som kan.

Men jag var inte avundsjuk på dem vars alarmklocka ljöd klockan 03.20 AM i morse, på dem som skulle flyga tillbaka till småbarn, skollektioner och krav, på dem som fick lämna Paradiset bakom sig, DET var jag inte.

No comments: