Thursday, April 26, 2007

Hawley Arms - A place for robots

Trendigast i Camdens kommun just nu tycks vara Hawley Arms. Det var hit Kirsten Dunst och hennes grabb Johnny Borrell trillade in efter Spiderman-premiären i Måndags. Puben, som beskrivs som en low-key rocker bar, är tydligen ett välbesökt ställe för kända glidare - jag har personligen sett Amy Winehouse och Kelly Osbourne på plats (knappasat några Lassies att skryta om, men ändå).


Men med ryktet att vara ett hang-out för celebrities följer även en hord av wannabees. Dom som vill synas med de snygga, de trendiga, de som är något - de som vill lägra en indie-rocker.


Jag mötte dem på Hawleys toalett igår afton. Det var brudar runt 20-strecket med platinablonderat hår i trendiga rufs, korta shorts utanpå strumpbyxorna och (för) mycket smink.


Brud 1 till Brud 2:
Ska jag ha håret såhär (sexigt rufs) eller såhär (justerar luggen två millimeter)?
Brud 2 till Brud 1:
Oh, ingen tvekan, du ska ha det sådär! Jag då? Ska jag spänna mina tofsar såhär eller såhär (ingen skillnad)?
Brud 1 spänner Brud 2:s tofsar:
Så här ska tofsarna vara spända! Och så glömmer vi inte lipglossen!


Herregud, tänker jag. Spelar roll pingisboll. Det är vid sådana tillfällen jag inser att jag är mer intressant än snittet. Jag är fan rolig att hänga med. Fotboll, pints, disco och smink. Du ska få se i afton hur man roar en jävligt snygg date.






Tjohej, här är Kirsten och Johhny fulla på Hawley Arms.

5 comments:

Anonymous said...

vad ar planen da??

Anonymous said...

Usch ja... spann-spann - sa trillade dom in i horder vid 10-snaret spacklade till 1000... inte ett utan 2 gamla ex lyckades jag ocksa stota pa bland alla 19-aringarna, nej du det minfaltet haller jag mig undan, ha ha!

Richard said...

>>Det är vid sådana tillfällen jag inser att jag är mer intressant än snittet.
>>Jag är fan rolig att hänga med

Precis! Tycker jag oxå. Så jag hoppas du har lite tid över för mig i helgen!

Ulla said...

Ja det är klart vi ska leka! Imorgon leker vi! På Paradiset! Ring tant!

Anonymous said...

låter som jag skulle gilla det där stället! vart ligger det? fanns det på min tid eller har det blivit ball nu? var du där nar kirsten var där eller? svara på min blogg.