Friday, April 06, 2007

När katten är borta dansar råttorna på bordet

Delar man en flaska vin med sig själv blir man snygg. Och när man är snygg blir man sugen. Och eftersom alla de ordinarie festprissarna är i Götelabarj eller liknande skitstad för att fira Jesus död på korset får man roa sig bäst man kan med alternativa skojare.

Jag gick själv på Dublin Castle. Tjohejsansa vilken risig konsert. Någonstans var jag på väg att träffa farbror Dave, men så ryckte det till i min indiska tarm och jag gick direkt till det indiska hushållet utan att passera varken Mixern eller gå.

Man fick öl på burk. Rick lovprisade min katt och mitt skägg. Aldrig har han sett flickor äta så duktigt. Och dom ville titta på tuffa filmer - inga chickflicks här inte. Det var nästan som att få berröm för sina barn - jag mös och var stolt.

Det måste ha varit första gången jag varit på fest med Indiern, Rick Gill, Barbiedockan och Runar Sögaard utan att jag såg något knark. Imponerande. Jag vet iofs att dom började ringa den vanliga langaren i samma veva som jag gick till sängs, men jag slapp iallafall se eländet.

Ja, det var naturligtvis en bra ide att lägga sig i den indiska sängen. Men oroa dig inte mamma - jag hade jeansen på mig hela natten och gjorde ingenting som inte du skulle ha gjort.

Och jag vaknade upp till bevis om att det inte skulle bli någon High Five-bäbis. Det kändes tryggt.

No comments: