Wednesday, April 25, 2007

It's a date!

Dejting är normalt inget jag sysslar med. Jag träffar folk i grupp, jag blir polare, jag hånglar på fyllan. Jag kan egentligen bara erinra mig två dejter jag varit på i mitt liv. Båda var ganska lyckade.

Date No 1
Jag var 17 år. Vi gick på bio (The Crying Game) och tog en spännig cola på fik efteråt. Sedan gick vi hem till mitt flickrum och han lärde mig att hångla. Det är honom vi ska tacka för att jag är så duktig. Flera år efteråt avslöjade mina kompisar att dom suttit i en grop utanför biografen och spionerat på oss när vi kom ut, så stort var det.

Date no 2
Första London-året. Jag jobbade på Internetcafeet i Covent Garden. Vi gjorde en promotion med Tesco och jag fick i uppgift att prov-fylla-i online-formuläret, vilket jag gjorde med uppdiktade namn såsom Mr Bajs Fitta, Miss Pattar Snygg och Mrs Ligga Brumma osv. Sjukt barnsligt kul, jag vet. När sedan Head Office-killen fått dessa namn översatta av en svensk bekant tyckte han att jag var så ball att han ville ta ut mig på drink. Blind date. Vi möttes på Lock 17 i Camden, jag tog med honom på Mixern och Worlds End och när vi var fulla nog hånglade vi och gick hem till honom.

Date No 3
Imorgon. Snygg-Räven. Iiiiiiiiiiiiiiiiiih.

No comments: