Wednesday, April 11, 2007

Could it be, could it be that you're joking with me?

Ungdomsfinnar på en tant, har du hört något så tokigt?

Jag brukar säga att jag är en ungdom fångad i en tants kropp, men det var visst tvärtom.

Blip blop sa det så ploppade ungdomsaknen ut som små svampar runt munnen. Sexy, sexy lady.

Jag har visserligen hört att man får finnar av att sluta röka, men jag har väl inte precis slutat, för jag började ju aldrig ens, eller gjorde jag det? Jag var väl ingen rökare, jag lånade ju bara pinnar när jag var full, eller? Vem ljuger jag för?

5 comments:

Anonymous said...

alla! guuuu va ru ljuuuuger. du är inte 30nånting du är egentligen 17. röker o snusar u gu vet allt gör hon också, det barnet.

men.

jag älskart.

Anonymous said...

Ja me! Älskart! DET alltså. Men du har ju inte varit rökfri länge nog för att DET ska ha någon påverkan på finnarna, sånt tar minst en vecka... Det är nog HÅNGLANDET istället!!! hi hi hi

Svenny said...

Forst blir man jattefinnig och hostig, men sen far man rent har och ett luktsinne. Harligt. Jag ar som en born again christian, fast en born again icke-rokare.

Ulla said...

Ja men jag rökte ju inte som en Svenny, jag rökte ju som en Vulban bara, och då kunde man smälla i sig ett paket på fyllan men sen inga på flera dagar, det är ju inte på riktigt, eller hur va...jag är mer inne på Ninas teori om tungpiercingshånglandet (det jävligt onödiga). Dessutom snusar jag så gott så att smaksinnet är lite retaderat i vilket fall. Skål och välkomna!

Svenny said...

Jaja, jo sa ar det nog. Fast jag rokte roll-ups sa jag fick ingen hosta eller sa. Fast finnar fick jag ju.