Monday, May 24, 2010

Sjuk och rolig på samma dag

Tror du inte det var nån gammal skojare som drog mig baklänges i morse? Hela vägen till toalettstolen och sedan tillbaka till sängen. Fram och tillbaka. Först igår trodde jag att jag var bakfull och att det var såhär det skulle kännas när man är så jävla dum så att man häver 5 pints rätt in i tantkroppen. Men när jag under nattens lopp spydde i min egen mun fick jag inse att det var nåt lurt och sjukt.
Jaja, sjukdom kan sovas bort och försvinna ner i den stora vita telefonen med förmodad kontakt med andra sidan jordklotet. Så hämtar jag en liten glad på dagis. Och så åker jag till Malmö på dejt med snyggaste Anniedockan och trycker i mig en stek, och ett glas rött på det. Lite så jag jobbar de dagar jag inte jobbar (så mycket). Tyvärr uteblev min förlorade Bangkok-son Stene som skulle ha dykt upp som gubben i lådan, men han hade sina skäl. Det hade han. Och vi älskar honom naturligtvis ändå, han är ju min son, och jag hans dotter.
Vi kom på det, jag och Annie, som om det var nåt nytt, att vi som bodde i Archway cirka 2001-2002. vi är så jävla roliga. Vi har sjukt bra humor allihopa och många av de uttryck vi myntade då är fortfarande heta och gångbara än idag. En go gäng, som en reseledare på en skidresa en gång så ostigt sa.
Och roliga människor växer fan inte på trän, det var en jävla bedrift att vi samlade så många dödsroliga under samma tak.
Folk som skrattar på rätt ställe, ja det förekommer ibland. Men de riktigt roliga humoristerna - vi är fan inte så många. Men ack så roliga. Hepare.

2 comments:

Anonymous said...

Jag får be om ursäkt att jag inte kom dit. Det spände sig i Moskva så jag var inte i Malmö förrän vid 7 på kvällen och eftersom mor min ville att jag skulle komma hem på måndag så blev det så. Får bli nåt senare tillfälle. Marias 30 kalas månne?

Ulla said...

Det gör inget Stene, vi fattar! Och fan vad snyggt att vi ses i Götlabarj på Marias kalas, självklart gör vi det, hurra! x