Monday, May 03, 2010

Dockor i landet Lindon

Om du trodde du skulle få Big Ben, Towern och St Pauls som ett vykort på posten, så trodde du tyvärr fel. Jag är ledsen att göra dig besviken, men i London är det bara 2 saker som gäller numera, och det är dockor och pints. Dessutom var jag sopig med kameran och lyckades bara ta ett 10-tal bilder, varav denna var den allra bästa.

Detta är alltså jag och Lina på Big Red. Vi var jävligt slitna denna lördagkväll, men det syns inte på denna bild. Vi ser ju för fan ut som två nyusprungna rosor strax över 20 bara, trots att vi egentligen är två dekadenta kärringar, iallafall en av oss.

Det var en bekant som kom fram till mig i lördags och sa: Alltså Ulla, jag måste bara säga att du är så jävla snygg, fy fan vad fin du är!
Ja, det är säkert, hon sa så, och det var efter bara cirka 2 pints, sedan hade hon många fler innanför västen och sa väl mest bara RAAAAAP och skällde på dörrvakten som inte ville släppa in John varpå hon själv också blev utslängd. Så ska en slipsten dras.

Nu är det visserligen så att som relativt nybliven mamma har man inte så höga krav på sig att vara läcker, de flesta klipper ju kort och praktiskt och blir feta samt slutar med smink, så därför var det inte svårt att tänka sig att det skulle imponera på folk när jag kom svävande i sminksnygghet, långt sessigt hår och chipskroppen inklämd i mina nya jeggings i storlek 10. Det är snarare så man drar en slipsten, eller hur.

No comments: