Tuesday, November 07, 2006

Känner du stanken från Enskilda Banken?

Denna överdrivna hygienfixering. Gud, vad äcklig man är om man inte duschar varje dag. Som efter gympan på högstadiet när man hade stått och fånglott vid sidan av planen när de andra barnen spelade fotboll. Lik förbannat var det en självklarhet att man skulle in och trängas i massduschen med de andra pubertetspajasarna efteråt, det var inte fråga om att duscha för att man var svettig, det var en principsak.

"Guuuuud vad äcklig du är, ska du inte duscha, ska viii behöva sitta och må dåligt på matten sen bara för att du är så jävla snuskig och luktar pyton, man måste ju duscha eter gympan, det fattar ju alla, bla bla bla".

Och likadant är det fortfarande. Man måste duscha varje dag, tvätta håret minst varannan, det räcker inte med en snabb raggardusch på morgonkvisten eller att tvätta av en eventuellt ostig fot när man kommer hem om aftonen. Nej varje dag ska man helkroppstvagas, annars är man en snuskpelle.

Och köksmattorna måste tvättas två gånger i veckan, oavsett om dom är smutsiga eller ej.
"Vadå, maskintvättar inte du dina köksmattor 8 ggr per månad, fy fan vad ofräscht".

För att inte snacka om hur ofta man måste byta lakan. Typ efter varje natt man har legat och grisat, svettats, pullat och gnidit sig och sin äckliga kropp. I synnerhet vi vidriga människor som inte duschar varje dag.

Så länge man inte stinker turk, har läbbiga mensfläckar på lakanen eller flottiga köttfläckar på köksmattan - kan man få bestämma själv och kanske snarare få beröm för att man är duktig på att spara in på våra uttömliga naturresurser?

1 comment:

Anonymous said...

jaaaaa, så säger jag med!
lite skit rensar både mage och själ, elelr hur var det man sa.
foxen