Tuesday, November 14, 2006

Hollyoaks in the sexy city

Further to Svennys inlägg om Hollyoaks (http://svennyjenny.blogspot.com/2006/11/tv-in-city.html), så håller jag med föregående talare att programmet är fyllt av cp-karaktärer med för lite och för fula kläder. Men jag tittar.

Och min utvecklingstörning är så pass stor att jag även kollar på porrversionen ”Hollyokas in the city”. För alla som vägrar erkänna att de självklart också följer serien, kan jag förtälja att det rör sig om en lågbudgetvariant av Hollyoaks där hela underhållningsvärdet tycks ligga i det faktum att alla vill och får ligga. Två karaktärer från vanliga Hollyoaks blev för sexiga (den ena opererade in sillisar för att bevisa detta) och fick en egen serie som visas på en senare sändningstid då det är ok att knulla runt. Så nu jobbar gulliga skolflickan Lisa som callgirl och glamourmodell, hon tar knark, blir cp-full varje kväll och ligger med halva stan, efter att Ben, hennes rara pojkvän från original-Hollyoaks, har dumpat henne till förmån för en annan prostituerad. Ben springer ärenden för en hallick, alla ligger med en som heter Tank Boy eller något liknande tacky, en skitful kille med idiotisk dialekt och osexig spänd tvättbräda på den slätvaxade torson. Helt omotiverat klär karaktärerna av sig kläderna, de går på swing-parties, poppar piller och lever att härligt liv och är så där härligt frigjorda, kåta och snygga. Signaturmelodin är bland de sämsta som någonsin komponerats.

Men så exotiskt är mitt liv på Måndagsaftnar att jag tittar på denna smörja också. Det är så sjukt dåligt att det blir underhållande. Vad tänkte manusförfattaren? "Sex säljer", tänkte han och sket i det blå skåpet. Fy fan vad risigt att jag köpte den lätte.

1 comment:

Anonymous said...

Ja, for sa dar kan man ju inte bete sig. Usch. Allvarligt, jag har faktiskt bara sett HITC en enda gang, det rackte. Fy fan. Dessutom hatade jag bade Ben och Lisa redan i vanliga Hollyoaks, sa prisar gud att de ar borta.