Tuesday, November 07, 2006

Fick du ligga?

Gud vad jag tjatar om att få ligga, man kunde nästan tro att jag var kåt. Nästan. Eller att jag är fixerad vid sex och samlevnad för att jag aldrig får något i det sexiga glädjehålet.

Det visar denna episod från i Fredags prov på:

Jag är kastrull på puben och går fram till en Kanadensisk bekants pojkvän (som är Svenne och som jag inte pratat alls mycket med tidigare) och säger (med största sannolikhet sluddrigt):

Får du ligga mycket?

Han ser måttligt chockad ut och replikerar att det får han väl, varför i helvete undrar jag det, vad har jag med det att göra, vilken cp-skadad fråga. Jag börjar yra om att det får minsann inte jag, sedan är det slut på den konversationen. Hade det inte varit för att djungeltrumman hade slamrat nästan lika hårt som MileEnd-horans dito, hade jag nog inte lagt så stor vikt vid denna konversation, men när jag ett par dagar senare får återberättat för mig av Nina, via Kanadensiskan, att jag är bra konstig som vill ha detaljer om deras sexliv, får jag inse att humorn i utrycket få ligga inte uppskattas eller inses av alla.

Tror jag kanske borde hålla lägre profil i min tourettes-artade humor i framstjärten.

Vill bara berätta att det i mina kretsar är god humor att snacka om/fråga om huruvida man fick ligga, bara för att det förväntas att fina flickor ska hålla på sig och eventuellt släppa till cirka en månad in i en fast relation och det därför är oväntat skoj att anta att fina flickans högsta dröm och värt en high-five om man lyckades lura ragget i säng, som den värsta av casanovor.

2 comments:

Anonymous said...

Jag tycker iaf att du är cp-rolig.

Ulla said...

Då får Buster ligga. Grattis!