Wednesday, November 08, 2006

Joe Cole - always believe in Joe Cole - you've got the power to score, you're indestructable - always believe in...Joe Cole!

Idag får jag resa till Stamford Bridge igen. Aston Vanilla - Hej hopp Olof Mellberg, jisses vad du ska få stryk, din gamla skojare. Mycket anmärkningsvärt att det verkar bli fler Chelsea-matcher denna säsong när jag inte är ihop med en Chelsea-pojkvän och jag inte har medlemskort längre. Det bevisar bara att han var dålig, osugen på mitt umgänge och alls icke kär i mig. Eller?

Han som numera säger sig vara kär i mig men som jag bara leker med har köpt en biljett i present till mig. Och så ska vi gå med hans långt mycket läckrare bror och föremålet för dennes kärlek. Men det är ingen dubbeldate, det är inte ens en date. Nehejdutack, sa räven. Det är bara ett gäng åldringsungdomar som alla vill hålla den blåa fanan högt och varav en vill gifta sig med Joe Cole. Inte Joe Jole. Rock and roll.

2 comments:

Anonymous said...

Jag tycker nog dina inlagg var lite flummiga idag. Ar du full eller? Eller ar det jag? jaha, fy fan. Jag fattar ingenting i alla fall.

Anonymous said...

Ameh, det ar nog jag som ar full. Nu har jag last en gang til. Jag vill oxa ga pa fotboll och ligga me joey cole