Friday, April 23, 2010

Vill du, vill du dansa

Fatta förnedringen. Idag har jag hängt med Lovisas kusiner. Dom är väl cirka 9-14 bast, alltså dödscoola och vet vad som är pinigt och inte. Och idag berättade dom att DOM BRUKAR GÖRA SIG LUSTIGA ÖVER HUR JAG DANSAR.

Kan du tro det? Jag som dansar så snyggt, modänt och ungdomligt. Som vilken popstjärna som helst. Jag shakade loss lite till Lady Gaga idag, tuffaste tanten i kommunen tänkte jag, men då SKRATTADE DOM och berättade att dom alltså brukar parodiera mig. Tydligen boxas jag väldigt mycket i luften när jag dansar. Samt att det är lite kasedansvarning.

Jag som har trott att jag är fräcka, ungdomliga mostern får visst tänka om och inse mina begränsningar. Jag är ingen inspiration för ungdomarna, jag är föremål för åtlöje.

Och jag kan väl bjuda på det, även om det känns lite, det gör det allt. Straffet blir att jag INTE tänker köpa ut till dom när dom blir 17. Eller ens 18. Kanske 19, men vi får se.

FOTNOT Dock tyckte dom att jag borde köra in till Idol-uttagningarna i Malmö imorgon bitti och göra audition, för tydligen sjunger jag väldigt fint. Det var bara min syster som undrade om jag inte eventuellt var för gammal för detta evanemang, men henne tystade vi. Möjligtvis drev dom med tanten, men det var så dom sa, och det var så jag tog det.

Bara jag låter bli att dansa så står jag nog en rimlig chans.

2 comments:

cilla h said...

jamen nu vet vi ju att det var lena ph som dansade så i neon 1980-nånting, så det är ju hel-coolt...

Ulla said...

Ja då vet vi att jag inspireras av en tant som var 20-something i mitten av 80-talet. Läckert.