Wednesday, April 28, 2010

Party i mina brallor

Nu dricker vi bärs. Och med all rätt, för nu är vi inne i skojveckan-2010. Allt är roligt. Lovisa går och lägger sig klockan nio med Guran draperad över lilla ansiktet. Och vi leker vuxna.

Imorgon ska vi ut på galej med jobbet. Första fyllan med gänget. Men självklart håller jag i hatten, jag är ju professionell nu, vuxen och duktig. En gång när jag jobbade på ett säljkontor i London var jag världens tystaste mus på kontoret, men så blev det företagsfest och jag tömde bägare i rekordfart, varefter jag tyckte det var lämpligt att yppa mina innersta tankar. En bild som kommer upp på min näthinna är den där jag står i mitten med ett 10-tal ostiga säljartyper runt mig och jag går laget runt och ger dem sanningar på löpande band. Ord och inga visor, du ska inte tro att du är något, tyckte jag. Så ska jag inte göra imorgon, jag gör inte sånt längre, och har dessutom ingen anledning för alla mina kollegor är fantastiska människor. Jajamensan, allihopa. Vilken tur va. Tur för dom.

Dessutom har jag ju, om Ask och Embla vill mig väl, ett plan att catcha på fredagmorgon. Man vill ju inte göra en Stene och vara så full vid avfärd att man drar en matta om halsen i tron att det är ens halsduk. Nehejdutack. Jag sätter mig i kabinen med sol i sinnet och flygplansnosen riktad mot docklandslaget i Lindon.

Och Mawia har halvdag på jobbet för hon är sugnast i stan, men sugnast är ändå jag. Älskar't.

2 comments:

Anonymous said...

Fan... Jag va ju så säker på att det va min halsduk. Ser vad tidsomställningen kan ställa till me. Stene

Anonymous said...

Ha en riktig härlig resa! Kramis Anna FS