Tuesday, April 20, 2010

Let's snacka om vädret

Alla älskar't, vädersnacket, erkänn nu. Idag undrade jag om det var någon som drog mig baklänges eller vad fan det var frågan om när jag tittade ut och såg att det fucking snöade.

Alla dessa spratt naturen spelar oss, jag blir så trött. Som ett bevis på att vi små töntiga människor inte har ett skit att sätta emot Moder Jord och hennes urkraft. Är det det här ni menar att Gud är? Vad är det för en skitgud? Varför högaktar ni den pajasen? Man kunde eventuellt frukta honom, vara skraj för hans idiotiska påhitt, om man var dum nog att ens tro att han fanns, men beundran och bedjan i blick, det är ju sinnesförvirrat och stört.

Den här vintern som jag valde för att introducera min snygge brasilianske make till the wonderful country of Sweden, kunde ju knappast blivit värre. Vad fan ska han tro? Att det är såhär vi har det varje år, från Oktober till April i mössa och vantar, kanske finns det inte ens ett slut, ja vad ska han tro? Jag har själv aldrig upplevt något liknande och jag är ändå en tant på 34 härliga jordsnurr.

Och alla människor går i ide och ingen orkar vara trevlig. Det är just en snygg introduktion va. Man får ju skämmas, ja det får man.

Dags att step up the game och visa oss från solsidan nu, kom i luckan Jesus, din gamle skojare. Kom igen nu alla torrbollar, nu skärper vi oss. Nu börjar det roliga.

2 comments:

Anonymous said...

Har i London ska vi fa 20 grader o sol till helgen sa lite varmare an vara 15 grader vi har haft senaste veckan...

Skit i Sverige nu o kom tillbaka

Sofie x

Ulla said...

Ja men ja men ja men, jag kommer ju snart...hoppas jag, gör jag ju. Ja, det gör jag! På Freeedag! Hurra.