Sunday, April 04, 2010

Sno en outfit

Ibland tänker jag: Om jag var tvungen att byta kläder med någon här inne, vem skulle jag då välja?

Jag tänkte det bland annat i McDonalds-kön idag (jag skulle köpa juice eller nåt). Det var mest tonåringar i converse, tights och oversized skjortor. Det hade ju vart ok, iallafall jämfört med några kärringar i slitna täckjackor och mjukisbrallor som också köade. Men helst behåller jag mina egna paltor, mina jeans, stövletter och svarta jackor. Men det fick man alltså inte. Det var en med ganska snygga lårhöga, dom kunde man tagit, men då hade man fått en jävligt ful täckjacka med skitstor täckkrage på köpet och det vore ju genant för mig som gammal person. Det var inte en enda som var alltigenom välklädd, det var det inte. Så jag tog hon med de lårhöga och slängde hennes jacka, hon hade nån blus som skymtade under, den kanske dög, så jag slapp gå med naket överliv hem.

Sedan tänkte jag att jag var tvungen att gå fram till henne och föreslå bytet, berätta att jag valt henne, men sedan kom jag på att det vore både befängt och sinnesstört och sket i det.

Sedan tänkte jag att jag var tvungen att välja på att gå runt i naket överliv eller naket underliv, vad skulle jag välja? Jag kom fram till att det berodde lite på var t-shirten slutar. Eller huruvida man fick drapera sig med sitt långa hårsvall. Men att jag nog hade valt Kalle Anka-style.

No comments: