Thursday, March 01, 2012

Arga gubbar och torsdagsmys

Själv brukar jag tycka att jag är duktig, och det tycker jag fortfarande, tycker inte du?

Idag när jag var på väg hem från jobbet ringde det dock en gubbe och skällde som en hund, pga ett mail jag skickat iväg strax innan jag klappade ihop datorn för dagen. Första gången han ringde svarade jag inte, eftersom jag var upptagen med att gräva med en spade i Icas lösgodisbyttor (ja, jag gjorde det, fast det bara är torsdag, och gömde snasket i fickan, bjöd ingen). Sedan skickade han ett mail med brysk ton, lite hotelser och kärringaktiga uttryck såsom "nu får det va nog", men innan jag hann läsa ringde den uppbragde igen och gav mig hela svadan i örat.

Orka! Eftersom det inte var "mitt fel", det han var arg för, tog jag dock inte så illa vid mig. Blev mest irriterad på den översittaraktiga tonen som antogs. Vilket spektakel! Vad är det med folk? Det var många saker jag ville säga till den mannen, som jag dock inte sa, man är ju väluppfostrad, men uttryck i stil med "tyst lantis, du tröttar mig" och "har du inte fått majs idag" hade verkligen kommit till sin rätt. Så kan vi säga.

Jävla tur jag hade köpt godis, kan jag känna. Tryckte i mig halva påsen på vägen hem av ren ilska.Trör du på min hatt? Det var mitt torsdagsmys.

No comments: