Friday, December 02, 2011

Mycket packade jag med mig från London - Slut i rutan

I wasn't born in Camden, but I got here as fast as I could. Jag växte upp i London, kan man säga. Det var här jag till slut blev vuxen, även om det tog lite tid. Självklart har det format mig. Gjort mig till en bättre person, tror jag själv. Andra skulle kanske hävda motsatsen. Ofta känner jag att jag inte passar in i hans majestät Sven Banans mallar. För jag är ju stöpt i Camdéns galna värld, och där får man vara som man vill, och det är det som är så jävla underbart.

En kompis till mig, vi kan kalla honom Lill-Fredrk för det är så han heter, hade emailadressen doin_london@hotmail.com. För när han flyttade till London någon gång sent 90-tal tänkte han väl som alla andra tjejlumpare att det blir väl ett halvår högst ett år av äventyr innan jag flyger hem till Sverige igen och "brukar allvar". Det är ju så man tänker, det var så jag tänkte. Men så blir det 8 år och ett helt liv.

Lill-Fredrik bor för övrigt kvar och är numera gift och har säkert en bäbis på väg. Det går alltså att bli vuxen även i London, det är bara lite svårare. Tror jag.

No comments: