Saturday, December 10, 2011

Är det bara jag?

En fattar ingenting, den andra förstår lite att det är spännande grejer på g - vi ska flyga flygplan, träffa vovo-arna, bygga sandslott på strand hurra, den  tredje sitter lugnt vid sin datamaskin och läser om nån jävla total eclipse of the moon.

Är det bara jag som spänner mig?

Har jag nu packat allt, packat lätt, packat rätt?

Solglajor, Aladdinask, tomteluva, shorts, Absolut vodka, Lovisas specialjulklapp, tillräckligt många trosor, SOS international-kortet, sminkväskan (trots att det tydligen bara är hororna som sminkar sig i Brasseland), pass, pengar och p-piljetter. Check, check. Tick the box.

Tänk om...

Taxin inte kommer
Bron är stängd pga blåst
Vår biljett plötsligt inte gäller
Man inte får ta med barnmat ombord
Vi tappar bort Lovisa i Madrid
Barnen bara skriker så att ingen kan sova på hela planet och alla hatar oss
Eller vi störtar i Atlanthavet

Jag har dock lovat mamma att se till att flygplanspiloten kör lågt och sakta, så det sista behöver vi iallafall inte oroa oss för. Tacka fan för det.

2 comments:

Anja said...

Nu står det klart för mig: jag har drömt om er resa. Och den töntigaste av alla. Jag drömde om att jag läste en statusuppdatering (på svenska om jag minns rätt) från Ludde. Ungefär så här stod det: tack vara min underbara fru som glömde ställa klockan vaknade vi 2.5 timmar innan flyget går.

Hur kan man drömma så cp? För det första: 2.5 timme är ju inte så farligt. För det andra varför skulla han skriva dettta i en statusuppdatering? Och för det tredje: det språkvalet använder väl knappast ludde? Konklusion: jag har resfeber för er skull. Hur tokigt är detta?

Ulla said...

Du är mitt bästa cp! Den var ju inte med på listan, tänk om vi försover oss. Fast nu gjorde vi inte det, alla vaknade snygga och utvilade kl 9 och om 3 timmar åker vi!! Puss till dig och fina familjen