Saturday, March 19, 2011

Schyssta rattar

Som nybliven supermorsa tittar man mycket på tv och datorskärm. Medan man matar eller söver liten bäbis vill man bara vila ögonen på något, högt eller lågt. Ta in hela världen och dess vansinniga, fantastiska invånare och rätt in i mitt ostädade vardagsrum. Den vanligaste analysen är, så klart, vad trodde du, " fy fan vad folk är sepe".

Jag noterar att i stort sett alla offentliga figurer över 40 har opererat sig. För att de vill se yngre och piffigare ut. Sexigare. Mer eller mindre lyckade ingrepp som rent logiskt blir svårare att få till ju äldre man blir.

Så tittar jag t.ex. på American Idol och kan konstatera att Jennifer Lopez, född 69, ser ut som en jävligt snygg 25-åring eller iallafall inte en dag över 30, medan Steve Tyler, som lämnade livmodern redan anno 1948, ser ut som en spänd, förvånad kärring, superkonstig och lite alien.

Och programmet Plastic surgery 90210 har jag sett. Ja, du hör ju själv. Idel cp-skador som tycker att ett slätt ansikte, en platt mage och en rund fast barm är viktigare än världsfreden.

Läser massa nötters bloggar. Nån morsa som fått nog av hängpattar, nu är det dags för sillisar. 19-åriga storbloggaren och hennes eviga story om förstorade läppar och pattar gigantico. Till vems nytta och glädje, undrar jag.

Men sakta i backarna, hör upp nu. Hur uppfattas en som har silikonpattar och botox i fejan? Nog är epitet som korkad, ytlig och kåt de som ligger närmast till hands? Vem vill uppfattas så? Riktigt jävla pinsamt är det med denna typ av ingrepp, om du frågar mig. Tänk om jag kom tillbaka till jobbet efter 6 månaders mammaledighet med stora fasta bröst och långt hår ända ner till ändan, lite fläskläppar på det och alla kråksparkar utsuddade. FY FAN VAD GENANT DET VORE. Som att komma med en stämpel i pannan: "Jag är dum i huvet men ack så bra på att ligga". Vem fan vill uppfattas så? Inte jag.

Själv känner jag mig nöjd och sexig om jag hinner/orkar raka benen och fila fötterna.

Tänk på skräckexemplet om hon som åkte till en polsk klinik för att göra nya större rattar inför bröllopsnattens hettma, men så gick narkosen jävligt snett och hon blev en cp-skadad grönsak. Så nu sitter hon där i sin rullstol på vårdhemmet och gurglar cp-igt med sina härligt stora välformade sillibröst innanför blusen. Synnerligen beklämmande och borde vara skäl nog för alla som funderar på ingrepp att avstå. Men icke. För folk är kortsiktiga och ytliga och har helt missuppfattat min devis om att allt blir mycket roligare om man är snygg.

Snygg handlar ju mest om attityd, om stil och kanske lite smink på det. Men ingen blir snäll av stryk, som Bamse sa. Och ingen blir snygg av en dum och fåfäng lust att ha big tits, tight ass.

1 comment:

J said...

well. Som nybliven morsa har man ju rätt stora rattar ändå pgr av den däringa mjölken. Och det var ju kul och spännande ett tag. Men lite genant att ha cp stora brön juh. Alla man möter stirrar. Jag kan ju fan själv inte annat än stirra om någon serverar sina brön till lunchbordet liksom. Inte för att man är sugen. Men för att det är bara så mycket. Så mycket sex, mitt på blanka dan liksom. Så exakt, varför betala för det. För sjukt stora brön som ser helt onaturlo ut. Som inte passar kroppen. Har en kompis fru här som är sjukt kort och har litet huvud som köpt sig svinstora brön. Hon ser galet konstig ut. Lite som en barbapappa. Men det är ganska roligt att åka till bevvan och titta på plasttanterna. kyss på dej.