Friday, March 25, 2011

En kul bild


Här sitter lillaste snyggingen på min axel i sina nya semc-kläder. I bakgrunden ser du min datorskärm som jag tittar på. Det ser fan ut som porr, men det är det verkligen icke, snarare tvärtom; det är en kärring som förlöser i programmet "en unge i minuten". Det ser dessutom ut som om hon ska till och suga i sig av min utpumpade bröstmjölk som är strategiskt placerad i bilden. Humor!

Tre frågor ställer man sig nu:

Varför tittar jag på förlossningprogram nu, är jag sjuk i hela huvet, det där med förlossning är ju bara sååå februari 2011, så ute och passe det kan bli.

Varför heter programmet "en unge i minuten" - föds det verkligen en ungjävel per minut på Västerås sjukhus eller menar de alla ungar i världen, men vad har det med saken att göra?

Hur ända in i glödheta kan folk gå med på att bli filmade i denna ytterst privata situation? Får de bra betalt eller är de sinnessjuka eller förmodligen både och.
Published with Blogger-droid v1.6.7

3 comments:

Anja said...

Sjukt, men högaktuellt för madame här...

Jag tycker att lilla faktiskt påminner lite om moi som liten plutt. Snyggt jobbat! :-) kram!

Ulla said...

Tänk om hon växer upp till en sådan strålande skönhet som du då! När man tänker på saken, ser du ändå inte lite brasiliansk ut? Hihi

Anja said...

Nja. Brasilianskt utseende kan ju vara väldigt olika i och för sig... Ludde är ju inte så jättemörk så det kanske inte är så lustigt. :-)

Undrar just om jag ska få ett barn som är lik mig denna gången? :-)