Wednesday, March 09, 2011

Har du inte fått majs idag?

Ja, det kan man fan undra så mycket som jag gnäller. Herrejesus, jag ska ju befinna mig i lyckans bäbisbubbla. Och det gör jag ju, när jag tittar på min lilla perfekta avkomma. Och den stora avkomman icke att förglömma - fy fan vad snygg den är med. Och idag har vi haft celebert besök från två av de absolut hetaste SonyEricsson-flickorna, Pelto och Furis, och de kom med underbart skvaller och lika härliga bakverk. Och presenter till flickorna! Så jävla fina klänningar. Jag ska visa, håll i hattbrättet ditt.

Och just nu mår jag rätt snyggt, med en värmekudde på magen (se nedan) och en japansk dito på ryggen. Fina lilla Yuji, min former colleague from Nippon, gav mig ett helt paket kemiska värmeklistermärken. Fantastiskt för den feberfrossige. Jag saknar mina Semc-dockor, det gör jag fan. Nästa vecka är det jag som är friskast i stan och spatserar dit med min snyggvagn och snyggbebis som en annan vinnare.

I övrigt är det gött att jag förmådde Ludde att stanna hemma från skolan så att han kan ta hand om sina tre flickor i afton.

Nu vill tex denna storsnygg ha tjockgladskaka. Gimme gimme.


No comments: