Friday, February 03, 2012

Hemmatomten öppnar sin lattjolajbanslåda - socialiserar mera

Jag sa ju att jag inte skulle vara så sur längre. Nåja, iallafall inte spy min galla så offentligt. Jag kan kasta upp i det privata. Det sägs ju att man bara ska fisa på toaletten, det gäller kanske de virituella spyorna också.

Med detta i tanken har jag således låtit styra upp mitt sociala liv. Eller det var väl inte just jag som tog tag i de sociala sammankomsterna, det ska jag erkänna, jag är väl inte koma-sepig för intet. Men jag tackade åtminstone ja till de frikostiga erbjudanden som kom i min väg. Och det med glädje och entuasiasm!

Ikväll ska jag t.ex. ut på det lantligaste landet, någonstans mellan Lund och Bjärred. Det blir jag, två av Sony Ericssons starkaste lysande stjärnor någonsin, och en hund. Kanske en flarra vino tinto eller två. Asball ju.

Och tro inte att jag lägger på locket efter det, åh nej. Redan i mitten av nästa vecka har jag dejt med damlandslaget från Gymnasieskolan. Äkta kärlek.Sådan gammal som aldrig rostar.

Som om inte dessa sociala utsvävningarna var helt barockt out of character, två på en vecka liksom, sägs det därtill att jag nästa helg får besök från Göteborgs finest. Snyggare kan ingen vara, än min gamla brumfru.

Ja det är helt sjukt, jag är en ny människa ju. Den sura, tilknäppta grådassiga kärringen byts ut till ett socialt yrväder, kanske med ett par för många glas innanför västen, det kan mycket väl hända, men vem räknar?


No comments: