Thursday, March 01, 2007

Camden i glasögon

Jag är fånigt förtjust i mitt Camden. Och Camden gillar mig. Jag gillar till och med Bajs-Wharf, steken kostar ju bara 4.99, vad mer kan man begära, om man dessutom har flott sällskap? Fruar och dockor, dockor och fruar.

På Mixern luktade det visst bajs, tyckte Olle, så dit fick vi inte gå. Elefanten luktade det cigarettrök och ölkagge, dit kunde vi gå. Sedan var det delar av gänget som kände trötthet och liggsug, därför var det bara jag och mamma-dockan som fick förmånen att glida in på Dublin Castle vid 11-snåret. Vi satt som kungar i baren på våra höga stolar, Scott plockade upp två flaskor mini-champagne enkom för att fira det faktum att mamma är här och mamma har fått lön. Solen kom och lyste för oss. Fuzz var sådär gullig som bara Fuzz kan vara. Eda var nykter på juice. Mammadockan lekte vuxenlekar med Brumman. Det var helt enkelt en klassisk Onsdagsafton på Dublin Castle, öl byggde denna kropp.

Lite förvånad blev jag när DC's dörrvakt körde upp bredvid mig utanför mitt hus. Men ännu mer förvånad blev jag när han försökte kyssa mig utanför min port. Herregud människa, du är tjock och jag bär glasögon, hur tänkte du nu?

1 comment:

Anonymous said...

Sinnessjuk, ja! Men vad gjorde mamma med Brumman? Oj oj, det glommer vi snabbt och latt!