Tuesday, March 06, 2007

- Femidom? - Nej tack, jag kör

Nämen, jag blir generad bara jag tänker på det. Tillåt mig presentera kommunens pinigaste preventivmedel. Tillåt mig presentera femidomen, den kvinnliga kondomen. Det är alltså som ett pessar med ett sladdrigt latexrör anslutet, och på andra sidan röret en gummiring. Denna attrapp ska man alltså föra in i sitt nakna underliv i förberedelse för samlaget, ringen som placeras på utsidan ska sedan täcka alla de yttre könsdelarna. Nackdelen är, enligt RFSU:s hemsida att "det kan vara svårt att få den att sitta rätt", ett annat minus att det kan kännas "störande vid samlaget". No way, Jose.

Jag kan inte tänka mig många saker som skulle kunna vara mer avtändade en en femidom. Att sitta och joxa in en mojäng, som ska hänga ut och bjuda in till sexlek. Vem kan behålla ståndet i den sitsen? Vem kan låta bli att fnittra generat och hysteriskt, och göra det hela till en fars?

Och vad är grejen? Vad hände med kondom eller i värsta fall pessar? Kombon femidom är ju nästan i klass med halsmössan när det kommer till absurda uppfinningar. Om man nu mot förmodan skulle välja bort kondomen till förmån för 80-talspreventivmedlet pessar, varför skulle man vilja kombinera detta med en sladdrig gummihylsa som ska sticka ut och "täcka". Ska man behålla den på vid oralsex, lite som att sätta gladpack på könet för att praktisera safe sex?

Hade jag inte varit så generad hade jag lagt in en bild på eländet. Usch...

Jag tror jag får gå i celibat istället.

2 comments:

Anonymous said...

Har du inte hort talas om oralsexfilten som man ska placera pa konet innan man ska slicka klitta? hi hi hi. Pest eller kolera.

Ulla said...

Oh fy för den lede. Kan det vara samma som den s.k. slicklappen? Den har jag läst om, den är snygg och sexig. Jo men visst serru.