Tuesday, March 20, 2007

3-1 AND YOU FUCKED IT UP...



Varför är engelsmän så fotbollstokiga? Jo, det kan jag berätta för dig.

Det engelska släktet är det artigaste i världen. Inget språk innehåller så mycket please, thank you, pardon och sorry som det brittiska. Ofta är artigheten falsk och påklistrad, men den är alltid där.

Utom när det gäller fotboll. Här är det nämligen fritt fram att slänga glåpord över totala främlingar. En tjock farbror med hotfull uppsyn vände sig igår salivsprutande mot mig och mitt gäng och vrålade: "Fuck you, you wanker!". Helt och hållet legitimt på fotbollsmatcher, inget att chockeras över, även fast jag inte är en runkare.

Fullständigt oartig och rude får man plötsligt vara, och det känns naturligtvis väldans avkopplande för den strame engelsmannen. Däri anledningen att fotbollskulturen är så omhuldad och engagerande.

3-1 and you fucked it up. We're going to Wembley, que sera sera.

Fuck them all - Man U, West Ham, Liverpool, coz we are the Chelsea and we are the best, we are the Chelsea so fuck all the rest, fuck them all.

HELLO! HELLO! We are the Chelsea boys. And if you are a Tottenham fan surrender or you'll die. We all follow the Chelsea.

My old man said to be a Tottenham fan, I said fuck off bollocks you're a cunt!

We hate Tottenham, we hate Tottenham.


Trevlet. Myset. Härlet. Som man säger i Skåne.


Men det var rätt skojigt när en Tottenham-supporter sprang ut på plan efter avslutad match och försökte smocka Frank Lampard. Det gick inte alls. Frank stoppade näven i flyget och sparkade tönten på smalbenet varefter ligisten så klart blev utburen av vakterna. Hur tänkte han? Frank är tuff.

1 comment:

Anonymous said...

Frank är coolast. Alltid. Du är snyggast och bäst. När ska vi leka egentligen? Snart? Jag är ju sugen såklart! Det blir så om våren. Man blir kär!

Kyss på dig!

PS Lite övrig info från Svedala: Idag blev Mats pappa och Anna mamma till en liten Albin. Tufft! DS